Baby swing kopen?

Laat je kleine lekker bewegen in de Baby Swing van Lytse Poppe

Wat is er nu leuker dan dat je je kindje plezier ziet hebben, genietend met de haren in de wind? De baby swing schommel van Lytse Poppe is hier perfect voor in te zetten! We vertellen je op deze pagina graag meer over hoe wij onze schommel helemaal met de hand maken en hier natuurlijke duurzame materialen voor gebruiken. Hierdoor laat de baby swing zich makkelijk passen binnen ieder interieur.

Direct doorswingen naar de babyschommel? Dat kan door hier te klikken.

Dit is wat anderen zeggen over onze Baby Swing

  • "We zijn zo blij met de schommel. Hij is in het echt nog zoveeeeeeeeel gaver! Hij hangt bij ons in de woonkamer en zomers in de tuin."
  • "Wat een mooi product van goeie kwaliteit! Mijn dochtertje schommelt elke dag heerlijk door de kamer en kirt van plezier."

Waarom kiezen voor een Lytse Poppe Baby Swing?

Niet alleen is een baby swing een uitkomst voor urenlang schommel plezier het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling. Door te schommelen ontwikkelt het evenwichtsorgaan van een baby/peuter beter. Het heen-en-weer bewegen draagt ook nog eens bij om de spieren van onder andere de armen, benen en romp sterker te maken. Mooie extra voordelen die een baby swing gratis meelevert. Lytse Poppe heeft een baby swing ontwikkelt die zich makkelijk laat monteren door middel van schommelhaken. Uiteraard leveren we kussentjes mee waardoor je kindje altijd lekker zacht zit in de schommel. In het ontwerp is rekening gehouden met de uitstraling van de babyschommel. Door het gebruik van duurzame materialen is de schommel een zeer fraaie toevoeging in de tuin, maar is hij binnenshuis ook een echte eyecatcher. Elke baby swing van Lytse Poppe wordt zorgvuldig met de hand gemaakt.

Een baby swing van uitsluitend duurzame materialen

Lytse Poppe’s baby swing is een zeer duurzame schommel van hoogwaardige kwaliteit. Drie materialen staan centraal; touw, hout en stof. Natuurlijke en duurzame materialen allemaal met een verhaal.

De basis, het hout

Zonder hout geen baby swing schommel. Grenenhout wordt gebruikt voor het bovenste gedeelte. Dit grenenhout is een naaldhoutsoort afkomstig van de grove den. De uitgesproken vlam achtige patronen in het hout zal je direct herkennen. Doordat het hout van zichzelf al een mooie lichte kleur heeft, wat past binnen de uitstraling van Lytse Poppe’s baby swing, kiezen we ervoor om het hout niet te kleuren. Onze baby swing is indoor te plaatsen en laat zich door de lichte houtkleur matchen met ieder interieur. Door het gebruik van de natuurlijke materialen blend de babyschommel outdoor (in de tuin) ook goed in.

Baby swing ophangen, het touw

Hoogwaardig 100% natuurlijk hennep is waar het touw om de baby swing chair mee op te hangen uit bestaat. We hebben gekozen voor dit touw omdat het een zeer sterk materiaal is met een breekkracht van 510 kilogram. Wederom past de natuurlijke kleur perfect bij het geheel en het hennep touw is biologisch afbreekbaar. 

Zachte zitting, de stof

Wie lekker wil schommelen moet heerlijk zacht kunnen zitten. Daarom maken we het zitje van de baby swing van dubbel geweven ongebleekt katoen. Dit katoen, afkomstig van de katoenplant, heeft een belangrijke eigenschap namelijk de huidvriendelijkheid. Een belangrijk aspect omdat onze doelgroep natuurlijk kleine kinderen is. De stof is in tegenstelling tot andere katoenstoffen dubbel geweven en zeer sterk. Voor Lytse Poppe’s babyschommel gebruiken we de stof dubbel om tot een dikke en stevige stof te komen, waarmee de zitting extra lekker zacht aanvoelt.

Enthousiast geworden over onze baby swing? Bekijk de schommel en bestel online!   

Circulair en duurzaam, ook in onze baby swing schommel

Wij van Lytse Poppe staan voor duurzaamheid en betrokkenheid. Dit resulteert in een nauw contact met onze schommel liefhebbers, maar ook met de partijen die de materialen aan ons leveren. Met regelmaat zijn we in Friesland te vinden want daar zijn al onze leveranciers gevestigd. De kleine scheepswerf waar we het perfecte touw voor onze babyschommel hebben gevonden en de houtgroothandel waar we het mooie grenen inkopen. Het hergebruiken van materialen proberen we zoveel mogelijk te doen. Wanneer je een baby swing koopt wordt deze verzonden in gerecyclede dozen. Schrik dus niet als de babyschommel aankomt verpakt in een pakket van een andere leverancier. Het is echt een baby swing van Lytse Poppe!