Houten baby schommel

Duurzaamheid en kwaliteit, daar staan wij voor

Wanneer je een babyschommel aanschaft dient deze van hoogwaardige kwaliteit te zijn. Veiligheid staat centraal bij onze houten babyschommel. Niet alleen werken wij met materialen van topkwaliteit ze zijn ook duurzaam. Geen plastic dat deeltjes los kan laten maar een gedegen handgemaakte houten schommel waar elke kleine avonturier uren schommelplezier in beleeft.

Bekijk direct de houten babyschommel van Lytse Poppe!

Babyschommel van duurzame materialen

Lytse Poppe staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Met zorg hebben we onze houten babyschommel ontworpen en is elk materiaal bewust gekozen. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, de baby schommel hout bestaat namelijk uit drie materialen; hout, stof en touw. Alle drie de materialen zijn duurzaam en hebben een eigen verhaal.

Houten schommel baby – henneptouw

Zonder touw geen geschommel want een schommel moet je ergens mee ophangen. Aan de schommel van hout hebben we hoogwaardig 100% natuurlijk hennep touw bevestigd. Dit hennep touw is biologisch afbreekbaar en is zeer sterk, het heeft een breekkracht van 510 kilogram. De mooie natuurlijke kleur die het touw van zichzelf heeft sluit perfect aan bij de look van Lytse Poppe’s houten babyschommel.

Babyschommel hout – grenenhout

Het bovenste gedeelte van onze babyschommel bestaat uit grenenhout. Dit grenenhout staat bekend om de uitgesproken vlam achtige tekening en is afkomstig van de grove den. Door de mooie lichte kleur kiezen wij ervoor om het hout niet te kleuren. Door de inzet van natuurlijke materialen laat de houten babyschommel zich goed passen binnen ieder interieur. Zo is de baby swing van Lytse Poppe niet alleen buiten te gebruiken maar ook binnen!

Schommelzitje hout – ongebleekt katoen

Ook de aller kleinste willen lekker zitten tijdens het schommelen. En hier hebben wij iets op bedacht. Niet alleen is de stof voor het houten schommelzitje van de baby swing dubbel geweven, maar we gebruiken de stof ook nog eens dubbel. Zo vormt zich een dikke stevige stof voor de zitting. We werken met een ongebleekt katoen met als belangrijkste eigenschap de huidvriendelijkheid. Dus geen prikkende stof of kriebels wanneer het kindje in de houten babyschommel zit.

Baby Swing hout Lytse PoppeBabyschommel duurzaamOnderdelen babyschommel Lytse PoppeBabyschommel stoffenBabyschommel handgemaaktBabyschommel natuurlijke materialen

 

Duurzaam en circulair 

Wij staan voor duurzaamheid en zijn betrokken bij de partijen die materialen aan ons leveren. Al onze leveranciers zijn gevestigd in Friesland waar wij dan ook regelmatig te vinden zijn. Van een groothandel in houtsoorten tot een klein scheepswerf waar we het perfecte touw voor onze schommel hebben gevonden. Het verzenden van de houten babyschommel gebeurt in gerecyclede dozen. Als wij zelf pakketjes ontvangen, en de afmeting past bij onze doos, krijgt deze doos een tweede leven. Schrik dus niet als je een pakket ontvangt met de naam van een andere leverancier erop. Het is echt een houten babyschommel van Lytse Poppe!

Gewicht             
1,5 Kilogram

Afmetingen        
33 x 33 x 30cm schommel & 200 centimeter lengte touw

Materialen          
Henneptouw, dubbel geweven ongebleekt katoen, kussen-vulling, grenenhout         

Veiligheid
           
Indien het product in contact komt met water, speeksel of vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen. Controleer dit product regelmatig op eventuele schade, niet meer gebruiken wanneer de materialen slijten.

Toezicht              
Dit product uitsluitend gebruiken onder toezicht van een volwassenen. Alleen gebruiken om te schommelen, niet geschikt voor andere doeleinden

Te gebruiken    
Vanaf het moment dat een baby kan zitten, circa 6 tot 8 maanden. Tot 2/3 jaar. 

Bekijk hier onze houten babyschommel